fbpx

Conditii de utilizare

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Informatiile prezente pe acest site sunt considerate PREZENTARI ale echipamentelor si aplicatiilor profesionale destinate domeniului RETAIL, HORECA, WMS, SFA, PRODUCTIE, CONTABILITATE, si a serviciilor de DISTRIBUTIE SI SERVICE.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL  .
PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL  SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL  SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL  , care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL (www.emarfa.pamro.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL .

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informati legate de serviciile si produsele oferite.
PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL  prin unul din mijloacele afisate în pagina ‘Contact’ a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL , dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL (www.emarfa.pamro.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL în vederea efectuarii de studii de piata;
  • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
  • solutionarea de catre PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site);
  • alte activitati întreprinse de PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

PAMRO BUSINESS SOLUTIONS SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii.